|
Issue |
Title |
|
Vol 64, No 3 (2018): Pomeranian Journal of Life Sciences |
Evaluation of the antioxidant activity of pineapple (Ananas comosus) |
Abstract
PDF (Język Polski)
|
Joanna Zielonka-Brzezicka, Anna Nowak, Adam Klimowicz, Wiktoria Duchnik, Daria Wira, Daria Wysocka, Karolina Grzesiak, Ewelina Rędzikowska, Laura Synowiec, Barbara Ptak, Joanna Bilska |
|
Vol 64, No 3 (2018): Pomeranian Journal of Life Sciences |
The antioxidant activity of Hungarian yellow hot pepper |
Abstract
PDF (Język Polski)
|
Katarzyna Florkowska, Wiktoria Duchnik, Anna Nowak, Adam Klimowicz |
|
Vol 65, No 4 (2019): Pomeranian Journal of Life Sciences |
Antioxidant activity of St. John’s Wort extracts obtained with ultrasound-assisted extraction |
Abstract
PDF
|
Anna Muzykiewicz, Katarzyna Florkowska, Anna Nowak, Joanna Zielonka-Brzezicka, Adam Klimowicz |
|
Vol 65, No 4 (2019): Pomeranian Journal of Life Sciences |
The antioxidant activity of ethanolic and aqueous extracts of dandelion (Taraxacum officinale L.) |
Abstract
PDF
|
Anna Nowak, Wiktoria Duchnik, Joanna Zielonka-Brzezicka, Anna Muzykiewicz, Katarzyna Florkowska, Adam Klimowicz, Łukasz Kucharski, Daria Wysocka, Agnieszka Dziedzic |
|
Vol 62, No 4 (2016): POMERANIAN JOURNAL OF LIFE SCIENCES |
Comparison of the antioxidant properties of selected parts of raspberry (Rubus idaeus) and blackberry (Rubus fruticosus) |
Abstract
PDF (Język Polski)
|
Joanna Zielonka-Brzezicka, Anna Nowak, Magdalena Zielińska, Adam Klimowicz |
|
1 - 5 of 5 Items |
|